Ανοιχτή Ακρόαση #6 – Όσα δεν λένε οι άνθρωποι μεταξύ τους

Matthew Wiebe

Οι άνθρωποι δεν μιλάμε μεταξύ μας κι αυτό είναι γκράντε μαλακία, γενικά. Φοβόμαστε, και είναι πολύ λογικό αυτό, απλώς με τη λογική δεν κάνεις πάντοτε χωριό.

Ανοιχτή Ακρόαση #5 – Ακαταμάχητος Ιδεαλισμός

Μερικές εκπομπές πριν, σε ένα concept που επανέρχεται κατά καιρούς, είχαμε πει ότι το να μεγαλώνεις και να ωριμάζεις απαιτεί μία συνεχή διαδικασία απομυθοποίησης. Για την ακρίβεια, η θεωρία ήταν ότι περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της παιδικής μας ηλικίας αγκαλιά με μύθους και ιστορίες που κάνουν τον κόσμο μας πιο κατανοητό.

Ανοιχτή Ακρόαση #3 – Talking about you

 Ο πατέρας μου έλεγε συχνά, όταν πήγαινε να με εξετάσει στα μαθηματικά, ότι αν δεν μπορείς να εξηγήσεις ένα πρόβλημα ή τη λύση, σημαίνει ότι ούτε κι εσύ ο ίδιος την έχεις καταλάβει. Αρκετά χρόνια μακριά από εκείνη την εποχή, χαίρομαι πάρα πολύ κάθε φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να δείξω κάτι σε κάποιον… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ανοιχτή Ακρόαση #3 – Talking about you

Ανοιχτή Ακρόαση #2 – Είδωλα

 Συνήθως μου αρέσει να λέω ιστορίες. Ένας από τους λόγους που μου αρέσουν οι ιστορίες είναι γιατί πιστεύω πως με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, για τα περισσότερα που μπορεί να συναντήσει κανείς στη ζωή του, υπάρχει μία προηγούμενη εμπειρία κάπου αλλού – ένα βιβλίο μπορεί να έχει να σου πει αυτά που εσύ… Συνεχίστε να διαβάζετε το Ανοιχτή Ακρόαση #2 – Είδωλα

From Gagarin's point of view (απουσιάζει προσωρινά)

Ο Φερ αδειάζει την κούπα τον καφέ και ξεκινά για την πιο ενδιαφέρουσα δουλειά του κόσμου, μια βάρδια που θα ζήλευαν όλα τα παιδιά της γης που έζησαν, άκουσαν ή ονειρεύτηκαν το μεγάλο άλμα της ανθρωπότητας.