Πατινάζ

Home » Πατινάζ
Χρόνος Ανάγνωσης: 2 λεπτά
Maxim Trankov, Tatiana Volosozhar, Figure Skating, Sochi Winter Olympics, - THE CANADIAN PRESS/Paul Chiasson

Το σημερινό κείμενο έχει ως αφετηρία τις αναμετάδοσεις των πρωταθλημάτων καλλιτεχνικού πατινάζ από την δημόσια τηλεόραση, οπότε επιτρέψτε μου να αναφέρω δύο πολύ σημαντικές λέξεις προτού πάμε παρακάτω:
Αλέξης Κωστάλας.
Συνεχίστε.
Είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι ξεκίνησαν να φορούν παγοπέδιλα για λόγους πιο πρακτικούς από το να έχεις δεκαεφτάχρονους υπερπρωταθλητές  να ταξιδεύουν όλο κίνηση και μουσική απ’ άκρη σ’ άκρη της πίστας. Σε κάθε περίπτωση, χρωστάμε πολλά στον πρώτο που σκέφτηκε να ενώσει αυτά τα δύο, τον άνθρωπο στην απόλυτη κίνηση του και το νερό στην απόλυτη ακινησία του.
Ναι οκ, είναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη και βασικά ο καιρός ζεσταίνει, όχι ότι είχε κανείς πρόβλημα με το κρύο μέχρι τώρα.. Επίσης, πρόσφατα πάλι κάτι έγραφα για εσένα που χορεύεις και ίσως να έχω μείνει λίγο στο mood.
Από την άλλη, έχω μπλέξει γιατί τελευταία διαβάζω εντατικά Sraosha, τα βρίσκω και τα στέλνω στον φίλο μου τον Γιάννο (με δύο νι) – κάποια τα στέλνω και χωρίς να τα διαβάσω πολύ, ξέρει αυτός.
Οι αναμετάδοσεις του χορού στον πάγο μας έχουν γίνει πλέον γνώριμες, διπλό toe loop, τριπλό Axel, χρυσά ρούχα, ο ΑΚ, τρεις με τέσσερις φορές το χρόνο, ζευγάρια, χαμόγελα, προπονητές και κάθε φορά αυτό το πράγμα, αυτή η εμπειρία που την ξέρεις, την ακούς ίδια, και πάλι κάθεσαι και τα βλέπεις και χαζεύεις και γουστάρεις και θαυμάζεις και το χαίρεσαι και μελαγχολείς λίγο, εκεί που χορεύουν όλοι στο τέλος χωρίς κριτές, μόνο με τη μουσική που θέλουν και όλα.
Είναι κάποιοι άνθρωποι που σου αρέσει να τους βλέπεις έτσι ίδια όπως το πατινάζ στην τηλεόραση.
https://www.youtube.com/watch?v=Twv8iWMV85o

Ad - Web Hosting from SiteGround - Crafted for easy site management. Click to learn more.

Αυτό είναι ένα affiliate link. Αν πατήσετε στο banner και κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία, εγώ βγάνω κάποια λίγα λεφτάκια. Δεν χρειάζετε να το πατήσετε εάν δε θέτε hosting, αλλά ούτε εγώ κερδίζω κάτι αν το πατήσετε και τελικά δεν κάνετε εγγραφή στην υπηρεσία. Καλά να ‘μαστε.


Δημοσιεύτηκε

σε

από

Ετικέτες:

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *