Κατηγορίες
Digital

Γιατί είχα χέρια καθαρά

Χρειάστηκε πολλή προσπάθεια (ΟΚ, καθόλου) ώστε να υποχωρήσω και τελικά να χρησιμοποιήσω έναν τόσο clickbait τίτλο. Από την άλλη, εδώ είναι το ίντερνετ και αυτά επιτρέπονται, σωστά;

Πάμε στην ουσία. Γράφω εδώ αυτό το μικρό σημείωμα για να μοιραστώ μαζί σας ένα καινούργιο business trend που φαίνεται ότι κερδίζει έδαφος πάρα πολύ γρήγορα, κι αυτό δεν είναι άλλο από την καθαριότητα.

Κατηγορίες
Digital

Γιατί αποφάσισα να διαγράψω skills και endorsements στο LinkedIn

Το σωστό στήσιμο ενός προφίλ στο LinkedIn είναι αρκετά σκοτεινή υπόθεση. Ειδικά σε αγορές όπως η Ελληνική, όπου η διείσδυση του μέσου είναι ακόμα σε χαμηλό επίπεδο, υπάρχουν ασάφειες και τυφλά σημεία που δεν είμαι σίγουρος αν μπορούν να καλυφθούν από τα διάφορα best practices guides που κυκλοφορούν κατά καιρούς (ακόμα και από αυτό που διαβάζετε τώρα!).
Μία από τις πονεμένες ιστορίες της πονεμένης ιστορίας που ονομάζεται LinkedIn είναι και η διαχείριση των endorsements, δηλαδή των δεξιοτήτων και των γνώσεων που άλλοι χρήστες του δικτύου έχουν αναγνωρίσει στο πρόσωπό μας. Τα παράπονά μας μπορούν να συνοψιστούν ως εξής: